Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Dok administratori i urednici ovog foruma nastoje da obrišu ili izmene bilo koji dostupni materijal što je brže moguće, nemoguće je pregledati svaku poruku. Prema tome, na Vama je da znate da sve poruke poslate na ove forume iskazuju stavove i opredeljenja autora, nikako administratora, urednika ili webmastera (osim, naravno, poruka poslatih lično od ovih ljudi) i od sada se obavezujete uslovima.

Slažete se da ne šaljete nikakve pogrdne, nepristojne, vulgarne, klevetničke, odvratne, preteće, seksualno-orjentisane poruke ili bilo kakav materijal koji može narusiti bilo koje od korisničkih pravila. Postupajući drugačije, možete biti odmah i trajno isključeni (i Vaš internet provajder će biti obavešten). IP adrese svih poruka su sačuvane za pomoć u slucaju neprimene ovih uslova. Slažete se da webmaster, administrator i urednici ovog foruma imaju pravo da obrišu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim. Kao korisnik slažete se sa svim informacijama koje ste prethodno uneli i one ce biti sačuvane u bazi podataka. Da ove informacije ne budu objavljene ni jednoj trećoj osobi bez Vašeg dopuštenja webmasteru, administratoru i urednicima, oni se ne mogu se držati za odgovorne za bilo koji od hakerskih napada koji mogu preuzeti podatke koji mogu dovesti do neprilika.

Ovaj forum koristi cookies da bi sačuvao informacije na Vašem kompjuteru. Ovi cookies fajlovi ne sadrže ni jednu od informacija koju ste iznad ubacili, oni služe samo da upotpune bolji izgled strane. Email adresa se koristi samo za potvrdu vaših podataka registracije i šifre.

Kada kliknete na dugme za registraciju ispod, slažete se i obavezujete se sa svim ovim uslovima.
Pravila foruma morate svi poštovati, zato predlažem svakom članu da ih pročita kako neko ne bi dobio kaznu:

- Na forumu je strogo zabranjeno vređanje članova po nacionalnoj osnovi, kao i pominjanje bilo koje nacionalnosti u lošem kontekstu.
- Zabranjeno je postavljanje download linkova kako ne bismo kršili nečija autorska prava.
- Zabranjeno je postavljanje vulgarnih, porno sadržaja na forum.
- Zabranjeno je postavljanje slika, avatara, potpisa sa vređajucim sadržajem (pomenutim gore).
- Svaki član koji je registrovan ne može poslati privatnu poruku bez 20 otkucanih poruka.
- Svaki član koji želi da učestvuje u svim temama o Ivani Selakov (Ivana Info, Karijera, Foto - Galerija) mora da otkuca 10 poruka u ostalim temama.
- Signature ne sme da širi stranicu foruma.
- Avatar ne sme biti veći od 150x200
- Svaki član koji ne bude poštovao ista ova pravila biće banovan sa foruma.
- Administratori i moderatori imaju pravo da brišu vaše postove kao i da menjaju pravila.